Ons reisdagboek!
Door: Jorn en Floor
Blijf op de hoogte en volg Jorn en Floor
09 September 2008 | Nederland, Bemmel
Over twee weekjes is het dan eindelijk zo ver. We hebben er lang op moeten wachten maar nu gaat het dan écht gebeuren.
We vertrekken 24 september 2008 om 08:05 uur vanaf Schiphol naar Peru. We mogen dus vroeg ons bedje uit! We vliegen via Madrid en komen dezelfde dag om 17:35 uur aan in Lima, hoofdstad van Peru.
Op 20 januari 2009 vliegen we om 14:05 uur vanaf Chili weer via Madrid terug naar Nederland, waar we woensdag 21 januari om 11:25 uur landen op Schiphol!
Begin november (waarschijnlijk van 9 tot 13 november) gaan we de incatrail lopen richting de verborgen incastad Machu Picchu!
Bovenstaande ligt vast, en hoe de rest van de reis eruit gaat zien zullen we wel zien!!
Veel leesplezier!
11 September 2008 - 13:30
Maria:
Yes!!als eerste op de site!!
Ziet er allemaal veelbelovend uit! Dat er maar veel berichten en foto's mogen volgen zodat we jullie goed kunnen volgen en mee kunnen genieten van jullie belevenissen.
Eerst nog een feestje en dan eindelijk vertrekken.
Pap en ik hopen dat jullie een prachtige tijd hebben in Zuid-Amerika waar jullie lang genoeg naar uit gekeken hebben!
Heel veel reisplezier, pas goed op elkaar en geniet er van.
xxx pap en mam.
12 September 2008 - 19:50
Monique:
Jorn en Floor!! Wat super dat jullie geboekt hebben!! Wij zijn net terug uit het binnenland en ik kan zeggen: het Amazonewoud is mooooi!! Maar misschien gaan jullie dat zelf ook nog wel ervaren! We gaan deze week nog even heel veel bellen! Liefs Niek en Rob -
13 September 2008 - 07:10
Annelein:
hallo Floor & Jorn,
Heel veel plezier in Zuid-Amerika en ik ga jullie reisverhalen zeker volgen!
xx Annelein -
17 September 2008 - 08:50
Jikke En Eef:
Hey Floor en Jorn,
Wat leuk en spannend dat het nu bijna eindelijk gaat gebeuren. Jullie lang verwachte reis. De reisplanning ziet er al super uit en we gaan jullie zeker volgen. Ik zal het ook aan mijn ouders doorgeven maar vooral mijn vader is nog niet zo handig met de PC, haha!! Heel veel plezier nog de laatste weekjes thuis. En dan heel veel plezier, geluk en gezondheid op jullie reis.
Groetjes Eef en Jikke -
18 September 2008 - 08:10
Ingeborg:
Jorn en Floor,
Echt super veel plezier om jullie langverwachte reis door Zuid-Amerika!!
Was gezellig gister nog even lunchen Floor, hoop dat je alles in je tas gaat krijgen;) En dat je nieuwe fleecevestje je lekker warm houd in het koude Chile.
Hou ons op de hoogte via de site met leuke foto's en verhalen!
Hele goede vlucht alvast woensdag en lekker genieten!
Dikke kus ing -
22 September 2008 - 20:48
Rob:
een goede reis toegewenst en eet niet te veel cavia's.
en gezond weer thuis.