Aangekomen - Reisverslag uit Lima, Peru van Jorn en Floor - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Lima, Peru van Jorn en Floor - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Door: Jorn en Floor

Blijf op de hoogte en volg Jorn en Floor

24 September 2008 | Peru, Lima

Vanochtend heel vroeg de wekker, om 3u45 stonden we naast ons bed, we hebben er zin in!!!:)
Rond 5 uur waren we op schiphol, inchecken ging voorspoedig en na gezamenlijk nog een bakkie troost te hebben gedronken konden we richting de gate. Enige traantjes later waren we door de douane en ging ons avontuur echt beginnen.

Het duurde nog geen half voordat we al weer aan het lachen waren. Floor en ik hadden allebei nog een tax free boek en wat tijdschriften gekocht voor de reis. Daarna gingen we naar het toilet alvorens te boarden. Eenmaal in het vliegtuig zegt floor; Hee Jorn waar zijn de boeken. Nou die had Floor dus en die heeft ze helaas op de WC laten staan :9 Floor zou Floor niet zijn als ze niet iets zou vergeten.

In het vliegtuig meteen de envelop met brief van Simon gelezen. Super leuk en lief, bedankt Siem! En natuurlijk het kadootje van onze lieve vriendinnetjes, gelijk alle lieve verhaaltjes van jullie allemaal gelezen, en ook erg hard gelachen! Echt heel erg leuk meiden, bedankt, we gaan er nog vaak in teruglezen en de gezellige foto´s van het feest bekijken.

Een goede 2 uur later landen we op Madrid, alles verliep vlotjes en na 12 uur vliegen zetten we een voet op de grond in Lima.

Lima, smerig chaotisch, stinken, druk. Een peruaantje stond ons al op te wachten met een bord met Party Emmerzaal er op om ons naar het Hostel te brengen :), en het Hostel is echt Prima. Nederlandse eigenaar, die gelijk van alles voor ons heeft uitgezocht!!! Welkomstdrankje erg gastvrij. Net even een hapje gegeten en dadelijk maar eens naar bed. We zijn nu immers al meer dan 24 uur op.

We zullen proberen zo snel mogelijk weer te berichten.

P.S. Floors mob werkt niet. We gaan kijken of we dit nog op gaan lossen!

P.S. 2 we hebben vrijdag al een bus geboekt naar Huancayo om spaanse les te volgen

x Floor en Jorn

• 25 September 2008 - 05:26

Rudolf:

Hartstikke mooi dat jullie goed zijn aan gekomen. En nu maar genieten....

• 25 September 2008 - 06:24

Mam:

Had jullie sms'je al gekregen vannacht. Ik werd er wakker van! Fijn dat de reis goed verlopen is en jullie goed aangekomen zijn. Hadden jullie wel een beetje relaxte plaatsen?

Nou, Floor... echt weer een actie van jou...gelukkig zijn het de boeken maar die je vergeten bent op schiphol, dat is overkomelijk, als je de rest van alle bagage maar nergens laat staan!

Eerst maar eens lekker slapen en dan rustig acclamatiseren. Heel veel plezier en geniet er van.
    We kijken al weer uit naar jullie volgende avontuur op de site, en succes met de spaanse lessen!
    xxx mam.

• 25 September 2008 - 06:56

Rianne & Maurice:

He!!! Goed dat het helemaal goed is gegaan! Have fun! Dikke kus

• 25 September 2008 - 07:16

Annelein:

Heel veel plezier met z'n tweetjes en let goed op elkaar!! Ik ga zo ook beginnen met backpack volproppen, morgen naar Indonesie!! Joepie. Ik ga jullie volgen.
    xx Annie

• 25 September 2008 - 07:58

Fleur:

Lieve Jorn en Floor!
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Geniet er maar lekker van samen en ik kijk alweer uit naar jullie volgende verhaal!
    Veel liefs, xx Fleur

• 25 September 2008 - 08:02

Ingeborg:

Hola,
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Geen rood licht op het vliegveld om de tassen uit te pakken in Lima gelukkig?
    Veel plezier en succes met de spaanse les.
    Besos inge

• 25 September 2008 - 08:14

Marijke:

eeej,
    Fijn dat alles oké is verlopen. Een heeeeel goede reis gewenst.
    xxxMarijke

• 25 September 2008 - 12:28

Monique:

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn! Het avontuur is begonnen! Geniet er van! Liefs Monique (en Rob)

• 25 September 2008 - 17:17

Elleke:

Heel veel plezier en geniet ervan!!!!!!!! :D

Liefs Elleke

• 25 September 2008 - 17:48

Dinie V G:

Hi Floor en Jorn

Fijn dat jullie goed aan gekomen zijn. Geniet van jullie mooie avonturen. Dikke kus Dinie

• 25 September 2008 - 18:06

Rick En Wen:

Het lieve babs en jorn,
    Goed te horen dat jullie voet aan de zuid amerikaanse grond hebben gezet!! Beetje jammer dat het zonder leesvoer moest... Dan maar meteen aan de spaanse boeken beginnen :). Was wel een zware dag gisteren, ik heb het geen 24uur volgehouden... Tot snel horens ben benieuwd naar alle avonturen.
    Kus Rick en wen

• 26 September 2008 - 21:51

Bram:

He F en J

Heb jullie gister al gesproken maar toen zei floor er niet bij dat je dat mooie boek vergeten was op schiphol, mooie actie. verder alles goed?
    veel plezier met de spaanse les en tot horens. XXX

• 27 September 2008 - 12:35

Jolanda:

Hi Floor en Jorn!

Zo jullie zijn nu aan de andere kant van de wereld...
    Lekker kunnen lezen onderweg...
    Succes met de Spaanse lessen amigos.

Ik verheug me weer op een volgend reisverslag

Groet'n Jolanda

• 28 September 2008 - 13:41

Wendy V.der Schouw:

Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Nu kan ut avontuur echt gaan beginnen!! Heel veel plezier!x

• 28 September 2008 - 16:58

Margot:

Hallo wereldreizigers,
    Héééél erg veel plezier daar en geniet van ieder moment! Wat een belevenis, heerlijk!
    Floor, no worries dat je niet meer bij RS bent geweest.. we zien elkaar over een half jaar zeker voor een bakkie koffie! ;
    Enjoy! Lfs, Margot