Jarig!!! & Puno
Door: Jorn en Floor
Blijf op de hoogte en volg Jorn en Floor
17 November 2008 | Peru, Puno
1 dag na de Inka trail was Jorn jarig. Dit moest natuurlijk gevierd worden want hoe vaak in je leven ben je nou jarig in Cusco. Dus om 1800 uur afgesproken bij de fontein op Plaza de Armaz. In totaal waren we met 12 man. Nathalie en Edward, Marie-Charlotte en Dorothe, Candy en Mark, Matthew, Lawson, Marie-Jose, Betty, Floor en ik. Nadat ik iedereen een rondje had gegeven kwam de verassing een heuse verjaardagstaart. Een hele grote slagroomtaart, echter super mooi. Zelfs de kaarsjes (een 2 en een 8 ontbraken niet). Het was erg gezellig in de Pub. Na veel te veel biertjes ook nog Mama Africa opgezocht, DE discotheek van Cusco, erg gezellig allemaal. Na een aantal biertjes hebben we ons bed maar opgezocht, met de Inka trail nog in de benen was een stap avondje toch erg zwaar.
de 13e hebben we lekker uitgerust. De 14e vertrokken we naar Puno, een stadje aan het Titicacameer. Puno zelf is vrij saai. We hebben de islas flotantes bezocht (drijvende eilanden). Erg grappig om te zien dat de indianen op drijvende eilanden leven. De eilanden zijn gemaakt van riet, na 10 jaar zijn ze weggerot en moeten de Uros (= indianenstam) een nieuw eiland bouwen. Het lopen op het riet is vrij apart, het voelt als een spons. De 16e zijn we vertrokken naar Copacabana (Bolivia). Weer een mooie stempel erbij in ons paspoort, een update volgt snel......
18 November 2008 - 11:29
Elleke:
weer een leuk verhaal verder :D Leuke verjaardag gehad zo te lezen en te zien!!
Geniet!!!
Liefs Elleke -
18 November 2008 - 14:50
Wen:
Ik zat weer eens te niksen op mijn werk :P. Maar leuk kort verhaal met toffe foto´s schatties!!
Kus Wen
19 November 2008 - 12:41
Jolanda:
Hallo wereldreizigers!!
Ik sta werkelijk waar of eigenlijk zit ik keer op keer met mijn mond open naar jullie foto´s te kijken en jullie verhalen te lezen. Ik vind het echt een reis die nu al bezegeld mag worden met een hele dikke 10!! Floortje Dessing zal zelfs jaloers op jullie zijn!
Wat prachtig allemaal. Wou dat ik nu bij jullie was en zelfs de zwaarste klim mee kon lopen. Die uitzichten, die kids, die dieren, etc.
Hier in Huusse is het natuurlijk ook elke dag genieten...bijna hetzelfde gevoel als jullie hebben...
He, lekker genieten en klimmen maar! En Jorn...beter laat dan nooit...nog gefeliciteerd!
Liefs Jolanda -
19 November 2008 - 13:32
Gonny:
Jeetje wat hebben jullie al veel gezien en meegemaakt!!! Echt gaaf!! Genietuuhhh :)
X! -
19 November 2008 - 19:27
Nelleke:
Eerst Jorn nog gefeliciteerd en jeetje wat een fantastische reis maken jullie toch, geweldig dat hele verslag naar de verborgen stad, ben sront jaloers, jullie moeten echt de tijd aller tijden hebben en jullie hebben nog een tijdje. Blijf schrijven en foto's zenden, ik vind het geweldig, liefs -
20 November 2008 - 22:37
Timo:
Hallo Jorn en Floor
Ik dacht, laat ik is op jullie site kijken. Wij zitten in het Cactus hostel in La Paz. Hebben jullie nog plannen om iets te doen in La Paz? Wij weten nog niet wat we verder gaan doen. Misschien nog een toer hier in de buurt, of naar Potosi.
Groeten Timo (www.reisomdewereld.eu) -
21 November 2008 - 10:17
Margriet:
Een gezellige verjaardag gehad zie ik! Leuk hoor, en die foto's van die eilandjes wat apart!
Nou geniet nog lekker daar!
dikke kus Margriet -
21 November 2008 - 12:36
Nisseroi:
He, wat een avonturen zeg. Mooi al die foto's. Jorn nog proficiat, het maakt dus niet uit waar je bent, ouder wordt je toch hoor. Veel plezier nog.
Groetjes Stephanie, Thea en Stijn -
23 November 2008 - 14:35
Ingeborg:
Ben even al jullie verhaaltjes aan het bijlezen, want mijn computer was stuk en was druk aan de studie voor tentamens etc. Maar nu dat achter de rug is, weer tijd om alles te lezen! Jorn nog gefeliciteerd met je verjaardag! Zo te zien hebben jullie t goed gevierd! En ook de Inca trail gehaald!! Echt super gaaf om allemaal te lezen!! Ga nu het laatste berichtje lezen. xx ingeborg